× بستن تبلیغات

کاملترین فایل تحقیق بررسی تقریرهایی از وحدت وجود با توجه به اندیشه دینی عرفا

يکشنبه 4 شهريور 1397
20:20
علیمراد
تحقیق بررسی تقریرهایی از وحدت وجود با توجه به اندیشه دینی عرفا

تحقیق-بررسی-تقریرهایی-از-وحدت-وجود-با-توجه-به-اندیشه-دینی-عرفاقسمتی از چکیده: وحدت وجود را می توان یکی از مهمترین گزارههایی دانست که اکثر مکاتب عرفانی و فلسفی به شکلهای مختلفی به آن پرداختهاند، در این نوشتار ابتدا سعی بر آن شده که سیر دیدگاهی وحدت وجود بیان و سپس تقری...دانلود فایل


برچسب‌ها: <-TagName->

خرید و دانلود تحقیق بنیادگرایی سلفی؛ روش شناسی معرفتی (روش شناسی فهم دین)

يکشنبه 4 شهريور 1397
20:20
علیمراد
تحقیق بنیادگرایی سلفی؛ روش شناسی معرفتی (روش شناسی فهم دین)

تحقیق-بنیادگرایی-سلفی؛-روش-شناسی-معرفتی-(روش-شناسی-فهم-دین)قسمتی از چکیده: بنیادگرایی مفهومی زائیده حرکت طیفی تندرو از پروتستان های مسیحی آمریکاست که بر بنیادها و اصولی ثابت در دین تأکید داشته اند و معادل آن در زبان عربی »الاصولیه « می باشد. متناظر با چنین جریانی د...دانلود فایل


برچسب‌ها: <-TagName->

خرید اینترنتی تحقیق بررسی مقدار هگزانال در چیپس به عنوان شاخصی از اکسیداسیون لیپیدیک

يکشنبه 4 شهريور 1397
20:20
علیمراد
تحقیق بررسی مقدار هگزانال در چیپس به عنوان شاخصی از اکسیداسیون لیپیدیک

تحقیق-بررسی-مقدار-هگزانال-در-چیپس-به-عنوان-شاخصی-از-اکسیداسیون-لیپیدیکقسمتی از چکیده: در این مطالعه مقدار هگزانال موجود در یک نمونه چیپس سیب زمینی با استفاده از تکنیک میکرو استخراج قطره در فضای فوقانی مورد بررسی قرار گرفت. چند پارامتر موثر بر میکرو استخراج قطره از قبیل نوع حل...دانلود فایل


برچسب‌ها: <-TagName->

برترین پکیج تحقیق کاربرد تکنولوژی نوین امواج فراصوت در صنایع لبنی

يکشنبه 4 شهريور 1397
20:20
علیمراد
تحقیق کاربرد تکنولوژی نوین امواج فراصوت در صنایع لبنی

تحقیق-کاربرد-تکنولوژی-نوین-امواج-فراصوت-در-صنایع-لبنیقسمتی از چکیده: یکی از فرآیندهای جدید مورد استفاده در فرآوری محصولات غذایی به کار بردن امواج فراصوت می باشد. ثاتیرات فیزیکی و مکانیکی این امواج یعنی نیروهای برشی قوی، تکه تکه شدن ذرات، افزایش سرعت انتقال ....دانلود فایل


برچسب‌ها: <-TagName->

مقاله ارزیابی خواص ضدمیکروبی عصاره گیاه گلپر در طی نگهداری سس مایونز

يکشنبه 4 شهريور 1397
20:19
علیمراد
دانلود مقاله ارزیابی خواص ضدمیکروبی عصاره گیاه گلپر در طی نگهداری سس مایونز

دانلود-مقاله-ارزیابی-خواص-ضدمیکروبی-عصاره-گیاه-گلپر-در-طی-نگهداری-سس-مایونزقسمتی از چکیده: با توجه به عدم وجود فرآیند حرارتی در سس مایونز، احتمال عدم رعایت موازین بهداشتی در مراحل تولید، استفاده از تجهیزات ساده و غیر پیشرفته و استفاده از مواد غذایی خام پرمخاطره میکروبی نظیر تخم مرغ...دانلود فایل


برچسب‌ها: <-TagName->

دانلود فایل مقاله استفاده از پلاسمای سرد فشار اتمسفری در باکتری زدایی اشرشیاکولی از شیر

يکشنبه 4 شهريور 1397
20:19
علیمراد
دانلود مقاله استفاده از پلاسمای سرد فشار اتمسفری در باکتری زدایی اشرشیاکولی از شیر

دانلود-مقاله-استفاده-از-پلاسمای-سرد-فشار-اتمسفری-در-باکتری-زدایی-اشرشیاکولی-از-شیرقسمتی از چکیده: امروزه از تلاش های مهم محققان، دسترسی به روش های نوین غیر حرارتی با هدف تولید مواد غذایی دارای حداقل بار پاتوژنی است. از این رو بهینه سازی استفاده گازهای یونیزه پلاسمای سرد فشار اتمسفری به ....دانلود فایل


برچسب‌ها: <-TagName->

خرید مقاله جایگاه عمل آوری و کاربرد جلبک های دریایی در ایران

يکشنبه 4 شهريور 1397
20:19
علیمراد
دانلود مقاله جایگاه عمل آوری و کاربرد جلبک های دریایی در ایران

دانلود-مقاله-جایگاه-عمل-آوری-و-کاربرد-جلبک-های-دریایی-در-ایرانقسمتی از چکیده: جلبک های میکروسکوپی (ریز جلبک ها) از قدیمی ترین ساکنان اقیانوس ها و آب های شیرین می باشند، خلقت آنها نه تنها به میلیاردها سال قبل از تاریخ حیات بشر برمی گردد، بلکه پیش از تمامی گونه های جانور...دانلود فایل


برچسب‌ها: <-TagName->

پکیج مقاله کاربرد هاي حرارت دهی مادون قرمز در صنایع غذایی

يکشنبه 4 شهريور 1397
20:19
علیمراد
دانلود مقاله کاربرد هاي حرارت دهی مادون قرمز در صنایع غذایی

دانلود-مقاله-کاربرد-هاي-حرارت-دهی-مادون-قرمز-در-صنایع-غذاییبخشی از چکیده: در سالهاي اخیر حرارت دهی بوسیله امواج مادون قرمز از روش هاي نوینی است که پیشرفت زیادي در صنایع غذایی داشته است و در آینده نیز با توجه به مزایاي آن در افزایش زمان ماندگاري مواد غذایی همراه با...دانلود فایل


برچسب‌ها: <-TagName->

دانلود مقاله استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی

يکشنبه 4 شهريور 1397
20:19
علیمراد
دانلود مقاله استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی

دانلود-مقاله-استفاده-از-شبکه-های-عصبی-مصنوعی-جهت-مدل-سازی-فرآیند-سرخ-کردن-مواد-غذاییقسمتی از چکیده: وجود جریان های انتقال جرم طی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی یکی از اساسی ترین مشکلات مدلسازی سینتیک (میزان جذب روغن و خروج آب) در این نوع فرآیندها می باشد. شبکه های عصبی مصنوعی توانایی بالایی ....دانلود فایل


برچسب‌ها: <-TagName->

خرید ارزان مقاله بررسی میزان پایداری امولسیون تهیه شده به وسیله امولسیفایر لسیتین

يکشنبه 4 شهريور 1397
20:19
علیمراد
دانلود مقاله بررسی میزان پایداری امولسیون تهیه شده به وسیله امولسیفایر لسیتین

دانلود-مقاله-بررسی-میزان-پایداری-امولسیون-تهیه-شده-به-وسیله-امولسیفایر-لسیتینقسمتی از چکیده: پایداری امولسیونها با افزودن مواد فعال سطحی افزایش مییابد. از آنجایی که مقدار امولسیفایر مورد استفاده، روش تهیه و دمای نگهداری امولسیون میتواند پایداری امولسیون را تحت تأثیر قرار دهد، این پژ...دانلود فایل


برچسب‌ها: <-TagName->
صفحه قبل 1 ... 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 صفحه بعد
فروشگاه اینترنتی پاورپوینت و مبانی و کارورزی و پروژه های آماده
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به daneshfile است. || طراح قالب bestblog.ir